testa

Okker-Gokker om CSR, hållbarhet och ekologi
VARFÖR EKOLOGI & HÅLLBARHET?
Att tänka in hållbarhet i våra liv, på alla plan, är nu en självklarhet. Vi tror att vi alla har ett ansvar att ta hand om planeten vi lever på. Vi måste visa ödmjukhet och respekt för naturen, men absolut också för att säkerställa en plats för framtida generationer att leva. Det kan vi bland annat göra genom att tänka efter innan vi köper nytt;
Vi behöver alla handla mindre, men BÄTTRE! Av samma anledning har våra kläder en lång livslängd och kan användas av många barn innan de slits ut. På så sätt tar vi ansvar som klädtillverkare.
Textilindustrin är en av de mest förorenande som finns och tyvärr överproduceras kläder och det används en hel del hälsoskadliga kemikalier. Vissa skadliga ämnen går inte att tvätta bort, oavsett hur många gånger du tvättar kläderna. Okker-Gokker Organic tar ett delat ansvar som tillverkare av barnkläder, genom att se till att produkterna skapas på det mest skonsamma & hälsosamma sättet. Genom att ingå samarbete med fabriker som har samma filosofi som oss, bidrar vi till att stödja efterfrågan på denna typ av produktion. Okker-Gokkers kollektioner tillverkas uteslutande av naturmaterial av extra hög kvalitet: ekologisk bomull & ekologisk ull.