Handelsvillkor

Företagsinformation

Företagsnamn: Nord -l-- Nord ApS
CVR-nummer: 37869139
Adress: Nansensgade 11A, 3740 Svaneke, Danmark

Telefon: +45 21 45 54 36

E-post: contact@okker-gokker.dk

Webbadress: www.okker-gokker.com

Bankuppgifter: Nordea Bank. Kontonummer: 0658-6893495248

Betalning
Möjliga betalningsmetoder är: VisaDankort, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB, MobilePay och PayPal
Beloppet dras först när varorna har packats & skickats.

Leverans
Vi behandlar beställningar i den ordning de tas emot. Så långt det är möjligt skickas alla beställningar inom 2 arbetsdagar. Under reaperioder och helgdagar måste dock en något längre leveranstid på upp till 5 dagar beräknas. Du kommer att få ett e-postmeddelande när din beställning är klar för leverans.


Alla försändelser sker med PostNord. I Danmark skickas alla paket antingen till en PostNord paketbutik eller privatpaket med leverans. Handlar du för över 499 DKK kan du välja fri leverans – dock endast till adresser i Danmark. Fri leverans skickas som ett privat paket utan distribution - det vill säga det ska hämtas i din valda paketbutik. Du kommer att meddelas via e-post eller SMS när ditt paket är klart för avhämtning. Försändelser utomlands levereras i allmänhet till mottagarens hemadress måndag till fredag. Ingen moms tas ut för leveranser till adresser i länder utanför EU.

Fraktpriser

Danmark

  • Fri frakt (vid köp över DKK 499) - DKK 0,00 (skickas utan distribution till en PostNord paketbutik)
  • Privat paket utan distribution till PostNord paketbutik - DKK 39,00
  • Privat paket med distribution - DKK 65,00

Utomlands

  • Paketbutik Sverige - DKK 75,00 (fri frakt över DKK 1 000)
  • Privatpaket Sverige med hemleverans - 100,00 DKK
  • Paketbutik (DPD) Tyskland - 74,60 DKK / 10,00 EUR (gratis frakt över 65 EUR)
  • Privatpaket Tyskland med hemleverans (DPD) - DKK 97,00 / EUR 13,00
  • Privat paket andra länder - beräknas vid beställning


Försäljning
Under rean kan slutsålda varor förekomma. Detta inträffar om flera personer beställer samma produkt samtidigt. Skulle det hända att något av det du beställer är slutsålt skickar vi de övriga varorna och korrigerar din beställning så att du endast betalar för de skickade varorna. Om du bara vill ha beställningen om alla varor finns i lager, skriv gärna ett meddelande till oss om detta. Du är också välkommen att skriva om du vid slutsålda varor ev vill ha en annan storlek. Kom ihåg att ange ordernummer.

Lämna tillbaka
Läs mer här.

Om du ångrar ditt köp ger Okker-Gokker dig full returrätt – även på reavaror. Varan ska dock returneras i oanvänt och oskadat skick i originalförpackning, inkl. alla etiketter, senast 14 dagar efter mottagandet, till den adress som skrivits överst på sidan. Varor som returneras måste åtföljas av originalfakturan och levereras utan kostnad till Okker-Gokker. Obs: Paket som skickas tillbaka till paketbutiker kommer inte att hämtas ut.
För returer kommer beloppet att återbetalas till ditt konto inom 14 dagar.

Outlösta paket
PostNord returnerar outtagna paket till oss efter endast 7 dagar. Om vi ​​får en ej levererad beställning återbetalas köpet minus ev porto. Vi returnerar gärna ditt paket till en PostNord paketbutik om detta önskas, dock mot en avgift på 39 DKK. Kontakta oss i så fall och gör ytterligare arrangemang.

Utbyta

Önskar du byta mot annan storlek eller annan vara ska varan även returneras i oanvänt, oskadat skick i originalförpackningen senast 14 dagar efter mottagandet. Du får då pengarna tillbaka, och du måste lägga en ny beställning. Varor som returneras måste åtföljas av originalfakturan och levereras utan kostnad till Okker-Gokker.

julklappar
Köp dina julklappar tryggt hos Okker-Gokker. Vi byter/returerar ditt köp fram till 14 januari, packar gärna, skickar direkt till mottagaren om så önskas och bifogar i så fall ingen faktura.

Klagomål
Som konsument har du som kund 2 års reklamationsrätt vilket innebär att du antingen kan få varan reparerad, utbytt, pengarna tillbaka eller priset sänkt beroende på den specifika situationen. Detta kräver givetvis att klagomålet är berättigat. Det finns ingen reklamationsrätt för fel eller defekter som har uppstått efter att produkten har tagits i bruk. Skulle varan oväntat gå sönder under reklamationstiden kommer den att repareras utan kostnad. Det hänvisas även till köplagen för rutiner kring reklamationer.

Registrering av information
Den personliga informationen som registreras hos Okker-Gokker överförs, säljs eller görs aldrig tillgänglig för tredje part. All information lagras säkert och endast ägarna av Okker-Gokker har tillgång till den registrerade informationen. I samband med elektronisk betalning används en säker krypterad SSL-anslutning som är godkänd av PBS.

Bokning
Vi reserverar oss för slutsålda varor, prisfel etc